skip to Main Content

(VoIP) Voice Hosted

Systeembeheer | Hosted Solutions | Hard- en Software

Zakelijke telefonie functionaliteiten is ons specialisme

Hosted telefonie zijn zakelijke telefonie functionaliteiten voor een vast bedrag per maand, per werkplek en zonder tussenkomst van een eigen telefooncentrale. Met VoIP hoeft u uw centrale telefonie-apparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Deze oplossing houdt in dat u gebruik kunt maken van betrouwbare telefooncentrales en faciliteiten die zijn gestationeerd op een goed beveiligde centrale locatie.

24/7 maximale betrouwbaarheid met hosted telefonie

Door uw telefoniedienst via Hosted Voice te laten lopen, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Onze technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. In het geval van een onverhoopte calamiteit, worden alle telefoniediensten naar een andere, beveiligde locatie doorgestuurd. Zonder dat u of uw klanten hier iets van merken. MSD Solutions biedt een maximale beschikbaarheid van 99,99%.

Met hosted telefonie bent u overal bereikbaar

Als u gebruik maakt van flexibele werkplekken, is hosted telefonie een uitkomst. Dat geldt ook als u veel werkt met telewerkers. Uw medewerkers zijn, ongeacht de werkplek, altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Op kantoor, thuis of onderweg. Een bijkomend voordeel is dat u altijd de controle en een volledig overzicht heeft over het belgedrag van uw medewerkers.

Vestigingen koppelen via hosted telefonie

Heeft u meerdere vestigingen? Met hosted telefonie worden deze eenvoudig aan elkaar gekoppeld. Doordat alle vestigingen hiermee deel uitmaken van hetzelfde telefonienetwerk, gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. Dat bespaart u veel geld op jaarbasis. Bovendien hoeven de individuele vestigingen niet afzonderlijk te investeren in telefonie.

Modernste diensten en producten

Door te kiezen voor hosted telefonie van MSD Solutions heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste diensten op ICT-gebied. Hoogwaardige diensten als Interactive Voice Response, Unified Messaging en Contact Center worden door ons geleverd.

Nummerbehoud

Uiteraard neemt u uw bestaande telefoonnummers gewoon mee. Dat hele proces regelen wij voor u, waarna de oude telefoonlijnen automatisch vervallen. Het is op elk moment mogelijk om nummers in elke regio in Nederland, evenals 085- of 088-nummers, toe te voegen. Uitbreiding van uw organisatie is op deze manier heel eenvoudig.

Internationaal kunnen op dezelfde wijze telefoonnummers in ruim 50 landen direct aan de centrale gekoppeld worden, en in meer dan 20 landen (inclusief de meeste Europese landen en VS/Canada) kunnen bestaande telefoonnummers gekoppeld worden. Hierdoor bent u ook voor uw buitenlandse relaties optimaal bereikbaar.

Prijs per werkplek

Hosted telefonie maakt het u mogelijk om op een efficiënte manier te beschikken over een ultramoderne telecominfrastructuur. Zonder torenhoge investeringen. Het principe is heel simpel. Afhankelijk van uw specifieke keuzes betaalt u een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent als u extra medewerkers wilt aansluiten. Bovendien weet u zeker dat u niet wordt geconfronteerd met hoge investeringen of onverwachte kosten. Overzichtelijk en voorspelbaar.

Alle voordelen van hosted telefonie op een rij:

  • Flexibel
  • Kostenbesparend
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Onderling gratis bellen
  • Optimale kwaliteit en service
  • Behoud van bestaande telefoonnummers
  • Bewezen technologie

HEEFT U VRAGEN OVER (VOIP) HOSTED TELEFONIE?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Diensten van MSD Solutions

Quicksupport

Indien u gebruik wilt maken van de TeamViewer service van MSD Solutions kunt u deze hier downloaden.

Download TeamViewer

Over MSD Solutions

MSD Solutions is sinds 1995 de betrouwbare ICT-specialist van kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. MSD Solutions levert hierbij een breed scala aan diensten en producten, onder meer: Professioneel systeembeheer op locatie of op afstand, Moderne cloud-diensten voor betrouwbare data-opslag, Consultancy en begeleiding rondom ingewikkelde ICT-projecten.

Bedrijfgegevens

Daalmeerstraat 24
2131 HC, Hoofddorp (NL)
T: 0252 622 526
W: www.msdsolutions.nl

Back To Top