skip to Main Content

Pro-actief IT Management

Systeembeheer | Hosted Solutions | Hard- en Software

Pro-actief  IT services 

MSD Solutions weet als geen ander dat bedrijven en organisaties 24 uur per dag moeten kunnen rekenen op een perfect werkend computersysteem. Dat is waarom wij niet alleen computerproblemen oplossen, maar ze ook kunnen voorkomen. Daarvoor hebben wij een unieke service in huis die de kwaliteit en het functioneren van uw netwerk en computers 24 uur per dag in de gaten houdt.

Een dienst waarmee we toekomstige problemen vaak al vooraf aan zien komen en dus op kunnen lossen voordat u zelf iets merkt. Maar ook waarmee we ervoor kunnen zorgen dat antivirus services, software patches en back-ups altijd up-to-date zijn. Zonder dat u er ook maar iets zelf aan hoeft te doen en zonder dat dit leidt tot langzamere netwerken. Wij zorgen namelijk ’s nachts voor al deze taken, zodat als u uw computers nodig hebt, u gewoon met volle snelheid met een perfect computernetwerk kunt werken.

Preventieve Onderhouds Dienst

Met onze preventieve onderhouds dienst, voorkomt u onnodige computerproblemen. Niet alleen servers en netwerken worden zo 24/7 in de gaten gehouden, maar ook werkstations en zelfs laptops. Onregelmatigheden worden gesignaleerd en razendsnel opgelost. Een bijkomend voordeel is dat de meeste problemen ook online kunnen worden opgelost door onze gecertificeerde specialisten. En mocht zich een probleem voordoen waarvoor het nodig is dat een ICT Engineer bij u langskomt, dan is een afspraak snel geregeld.

HEEFT U VRAGEN OVER PRO-ACTIEF IT MANAGEMENT?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Diensten van MSD Solutions

Quicksupport

Indien u gebruik wilt maken van de TeamViewer service van MSD Solutions kunt u deze hier downloaden.

Download TeamViewer

Over MSD Solutions

MSD Solutions is sinds 1995 de betrouwbare ICT-specialist van kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. MSD Solutions levert hierbij een breed scala aan diensten en producten, onder meer: Professioneel systeembeheer op locatie of op afstand, Moderne cloud-diensten voor betrouwbare data-opslag, Consultancy en begeleiding rondom ingewikkelde ICT-projecten.

Bedrijfgegevens

Daalmeerstraat 24
2131 HC, Hoofddorp (NL)
T: 0252 622 526
W: www.msdsolutions.nl

Back To Top