skip to Main Content

Managed Services

Systeembeheer | Hosted Solutions | Hard- en Software

Pro-actief  IT services 

De diensten die hier door MSD Solutions worden aangeboden, bestaan onder meer uit:

Ondersteuning op afstand:

Met uw toestemming kunnen onze engineers op afstand contact maken met uw systemen, zodat zij meteen de problemen op kunnen lossen, zonder dat ze op uw locatie hoeven te komen. Dat scheelt tijd en kosten.

Patch management:

Onze engineers controleren automatisch of uw software, beveiligingsprogramma’s en besturingssystemen up-to-date zijn. Als er belangrijke patches zijn, worden die direct geïnstalleerd op alle relevante computers en servers.

Netwerkverslagen:

Na afloop van een bezoek van onze engineer krijgt u een overzichtelijke rapport met hierin de status van uw ICT infrastructuur. Inclusief verslagen over wat er is gedaan, hardware en software-updates en informatie over de kwaliteit van uw verbindingen, aanvallen van virussen en spyware. Zo blijft u volledig op de hoogte.

Antivirus/anti-malware:

In overleg kan uw gehele ICT infrastructuur voorzien worden van Sophos security oplossing om bedreigingen van virussen, spy- en malware, wormen en Trojaanse paarden te voorkomen. Continu worden op verschillende niveaus uw netwerk, server en werkplekken gescand met behulp van de Sophos Antivirus software die continu wordt geüpdatet met de laatste releases.

Antispam:

Wij bieden geïntegreerde antispam oplossingen van Sophos Puremessage, zodat spamberichten naar uw bedrijf tot het verleden behoren.

Gecontroleerde systeemveiligheid:

Wij bieden alle mogelijkheden om uw systeemveiligheid optimaal te houden tegen bijvoorbeeld hackers. Van netwerktoegang en dataverbindingen tot encryptie en procedures.

Onsite back-up:

Met behulp van een onsite back-up worden uw besturingssysteem, software, mail en databases volgens een vast stramien regelmatig naar een server of een lokaal back-up systeem geschreven. Dit maakt bij calamiteiten een snelle en vooral complete restore mogelijk.

Externe back-up:

Voor nog meer zekerheid kunnen wij ook oplossingen bieden voor het wegschrijven van back-ups naar externe datacentra. Dat geeft meer zekerheid, zeker bij brand, diefstal of waterschade. MSD Solutions maakt hierbij gebruik van de geavanceerde software oplossing van Backup factory.

Continuïteitsgarantie:

Het preventieve onderhoud van onze engineers is er op gericht om uw organisatie continu toegang te bieden tot een perfect werkend ICT infrastructuur. Van een kleine storing tot een grote calamiteit: wij zorgen ervoor dat alles blijft werken of snel weer is hersteld.

Helpdesk:

Indien één van uw medewerkers een probleem heeft met zijn/haar computersysteem, kan direct de hulp worden ingeroepen van MSD Solutions. Dat kan via de desktop, waarna we meteen contact opnemen en zelfs – in overleg – mee kunnen kijken op de computer van de medewerker om niet alleen het probleem op te lossen, maar ook te laten zien hoe het voorkomen kan worden.

HEEFT U VRAGEN OVER MSD SOLUTIONS?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Diensten van MSD Solutions

Quicksupport

Indien u gebruik wilt maken van de TeamViewer service van MSD Solutions kunt u deze hier downloaden.

Download TeamViewer

Over MSD Solutions

MSD Solutions is sinds 1995 de betrouwbare ICT-specialist van kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. MSD Solutions levert hierbij een breed scala aan diensten en producten, onder meer: Professioneel systeembeheer op locatie of op afstand, Moderne cloud-diensten voor betrouwbare data-opslag, Consultancy en begeleiding rondom ingewikkelde ICT-projecten.

Bedrijfgegevens

Daalmeerstraat 24
2131 HC, Hoofddorp (NL)
T: 0252 622 526
W: www.msdsolutions.nl

Back To Top