skip to Main Content

MAC Ondersteuning (Apple Support)

Systeembeheer | Hosted Solutions | Hard- en Software

Wij ondersteunen 100% full Apple-service!

Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken Apple Macintosh computers binnen hun bedrijfsprocessen. Daarom biedt MSD Solutions ook alle ondersteunende diensten als het gaat om Apple kantoorproducten. Hoewel de Mac bekend staat om het gebruikersgemak, is technische ondersteuning bij installatie en onderhoud een goede aanvulling om het maximale uit uw Apples te (blijven) halen.

Mac diensten (Apple support)

MSD Solutions staat u terzijde met onder meer de volgende Apple services:

  • Installatie en configuratie van uw Macs
  • Configuratie van Mac servers
  • Integratie van Macs binnen elk netwerk
  • Overstapbegeleiding van PC naar Mac
  • Virtuele installatie en integratie met cloud services
  • iOS installatie (iPad/iPhone)
  • Algemeen onderhoud, training en bewaking

Migratie en Integratie

Soms switchen organisaties van Windows naar Mac of omgekeerd. Bij MSD Solutions weten we dat dit probleemloos kan, maar dan wel met kennis van zaken die u bij onze experts mag verwachten. Wij helpen bij een probleemloze integratie of migratie. Maar ook bij het opzetten van functies waarbij u met uw Mac kan switchen tussen zowel het Mac als het Windows operating systeem. Dat verhoogt de keuze in (bestaande) softwareapplicaties.

Macs, Smartphones en meer…

Of u nu een nieuwe Mac hebt of een ouder model, een MacBook Pro of Air, een iPhone of iPad, wij zorgen ervoor dat u het maximale uit de hardware haalt. Van toepassingsmogelijkheden tot bedrijfszekerheid. Van integratie tot databewaking, opslag en back-up.

Onze IT-specialisten hebben kennis van zaken en weten dat u dag in dag uit de zekerheid moet hebben dat uw netwerk werkt. Ongeacht de hardware die door uw medewerkers wordt gebruikt.

MSD Solutions doet meer om al uw zorgen uit uw computers, netwerken en ICT te halen. Dat geeft u mogelijkheden om extra’s uit uw IT-infrastructuur te halen. Bij elk IT-vraagstuk kunt u rekenen op de professionele ondersteuning van MSD Solutions. Wij lossen problemen op, maar helpen ze ook te voorkomen.

HEEFT U VRAGEN OVER ONZE MAC DIENSTEN (APPLE SERVICE)?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Diensten van MSD Solutions

Quicksupport

Indien u gebruik wilt maken van de TeamViewer service van MSD Solutions kunt u deze hier downloaden.

Download TeamViewer

Over MSD Solutions

MSD Solutions is sinds 1995 de betrouwbare ICT-specialist van kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland. MSD Solutions levert hierbij een breed scala aan diensten en producten, onder meer: Professioneel systeembeheer op locatie of op afstand, Moderne cloud-diensten voor betrouwbare data-opslag, Consultancy en begeleiding rondom ingewikkelde ICT-projecten.

Bedrijfgegevens

Daalmeerstraat 24
2131 HC, Hoofddorp (NL)
T: 0252 622 526
W: www.msdsolutions.nl

Back To Top